GDPR

Boutique Travel își ia angajamentul ferm să prelucreze în siguranță deplină datele cu caracter personal. Respectăm caracterul personal al datelor specifice cu care ajungem să interacționăm. Acest angajament descrie toate practicile noastre organizaționale privind prelucrarea datelor, dar și opțiunile asupra modului în care datele personale sunt procesate.

Acest capitol conține informații importante despre drepturile dvs. la confidențialitatea datelor furnizate. Citiți-l cu atenție pentru a înțelege modul în care folosim datele dvs. personale. Putem actualiza această politică din când în când, în cazul modificărilor mici chiar și fără notificare, așa că vă rugăm să o verificați în mod regulat.

Furnizarea datelor dvs. personale către noi este voluntară. Cu toate acestea, fără a ne furniza datele personale, nu vom putea opera rezervările de avion și cazare, astfel furnizarea datelor dvs este esențială pentru o colaborare eficientă. În orice moment puteți solicita ștergerea datelor dvs. personale iar noi vom opera solicitarea imediat. Acceptul dvs. de a colabora implică răspunsul și acceptul dvs. de a vă fi prelucrate datele personale astfel:

 • Boutique Travel este înregistrată ca operator de date cu caracter personal.

 • Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, Boutique Travel are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Colectăm informații despre dumneavoastră:

 • Când ni le furnizați direct:

  Sunt cerute datele dvs. personale pentru a putea efectua o rezervare la companiile aeriene partenere și hotelurile pentru care solicitați cazare atunci când ne contactați prin telefon, sms, email sau postări în rețelele sociale online sau când ne transferați bani.

 • Când vizitați site-ul nostru:

  Boutique Travel nu trimite spam. Trimitem email-uri doar celor care ne-au contactat, nu cumpărăm și nu vindem adrese de email.

Ce date colectăm:

Vom colecta, stoca și utiliza următoarele tipuri de date personale:

 • De obicei, vă vom păstra numele și datele de contact (numărul de telefon, adresa de email și eventual copie după buletin/pașaport). Cu toate acestea, putem solicita alte informații atunci când este cazul și doar dacă este relevant.

 • Efectuăm procesarea unor informații personale sensibile?

Legea aplicabilă recunoaște anumite categorii de informații personale ca fiind sensibile și, prin urmare, necesită mai multă protecție, inclusiv informații privind starea de sănătate, orientarea sexuală, etnie sau opinii politice. În cazuri limitate, în viitor, există posibilitatea să ajungem să colectăm date personale delicate despre dvs. Vom colecta aceste date personale sensibile doar în baza unui motiv clar și vom face acest lucru doar cu consimțământul dvs. explicit.

Datele personale, oricum ne-ar fi furnizate, vor fi utilizate exclusiv în scopul operării cu succes a platformelor de rezervări online.

Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

 • A vă permite să utilizați serviciile pe care le oferim;

 • A vă trimite informații despre activitatea și inițiativele noastre și orice alte informații (acest lucru nu se va realiza fără acordul dvs.);

 • A vă oferi serviciile, produsele sau informațiile pe care le-ați solicitat;

 • A îmbunătăți experiența de navigare, personalizând interacțiunea cu site-ul nostru;

 • A gestiona orice plată pe care o efectuați pentru serviciile noastre;

 • A colecta plăți și a trimite declarații și/sau chitanțe către dvs.;

 • A gestiona administrarea aplicației dvs. de angajare și/sau de voluntariat;

 • A realiza cercetări privind impactul campaniilor noastre și posibilități de optimizare a implicării;

 • A ne ocupa de întrebări și reclamații făcute de sau în legătură cu dvs., referitoare la site-ul web sau la activitatea Boutique Travel în general;

 • A trimite lista semnatarilor unei rezervări (doar nume și prenume) către terți, adresantul campaniei la care se referă rezervarea;

 • Audit și/sau administrarea conturilor noastre conform prevederilor legale și/sau contractuale.

Analiză de date și audiențe

Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a efectua cercetări și analize de informații suplimentare din surse accesibile publicului. Acest lucru ne ajută să înțelegem mai bine realitățile socio-economice și interesele și preferințele dvs. pentru a ne îmbunătăți comunicările și/sau interacțiunea cu dvs. și pentru a vă asigura că inițiativele noastre sunt relevante și adecvate.

Comunicații

Prin completarea datelor în oricare din formularele de creare cont, semnare a unei rezervări/contract, inițiere a unei rezervări, completare a unui sondaj, participarea la un apel la acțiune, utilizatorul declară și acceptă ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Boutique Travel. Astfel, utilizatorul își dă acordul ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către Boutique Travel și/sau inițiatorul campaniei.

În cazul în care ați oferit consimțământul adecvat, vă vom contacta pe oricare din căile disponibile, atunci când situația o impune. În cazul în care ne-ați furnizat adresa dvs. poștală, vă vom putea contacta prin poștă sau servicii de curierat. Vă vom contacta prin telefon, sms, servicii de mesagerie online sau prin email, cu comunicări direcționate pentru a vă informa despre evenimentele sau activitățile pe care le considerăm de interes pentru dvs. sau despre activitatea noastră.

Procesarea plăților

Vom furniza datele dvs. procesatorilor de plăți numai în măsura în care este necesar. Boutique Travel nu păstrează datele de card ale clientilor.

Datele persoanelor minore

Nu procesăm fara acordul părinților datele niciunei persoane sub vârsta de 18 ani. Dacă ajungem să descoperim că aveți sub 18 ani și informațiile personale sunt înregistrate de Boutique Travel, vom șterge aceste informații.

Obligații legale

Vom dezvălui informațiile dvs. organelor de anchetă sau instituțiilor responsabile de aplicarea legii, la cerere, numai atunci când sunt invocate obligații legale.

Securitatea datelor personale și accesul la acestea

Utilizăm cele mai avansate soluții tehnice pentru a preveni pierderea, distrugerea, utilizarea incorectă, modificarea, dezvăluirea sau accesul neautorizat la informațiile dvs. personale.

Informațiile dvs. sunt accesibile numai de personal instruit, voluntari și contractori instruiți la rândul lor corespunzător.

Folosim doar numele, prenumele și data nașterii atunci când efectuăm rezervari prin terți. De asemenea, aceștia mai pot solicita copii după cartea de identitate și/sau pașaport în scopul unei rezervări aeriene/hoteliere, unde pot vedea și numărul de telefon al persoanelor care l-au făcut disponibil.

De asemenea, putem utiliza agenții sau furnizori de servicii acreditați pentru a procesa date în numele nostru.

Rețineți că unele țări din afara UE sau SEE au un nivel mai scăzut de protecție a datelor cu caracter personal, inclusiv cerințe de securitate mai mici și mai puține drepturi pentru persoanele fizice. În operarea anumitor servicii online, putem transfera sau stoca date cu caracter personal colectate de la dvs. către o destinație din afara Spațiului Economic European. Dacă transferăm sau stocăm datele dvs. personale în afara UE/SEE, vom lua măsuri rezonabile pentru a ne asigura că destinatarul pune în aplicare măsurile necesare pentru a vă proteja datele personale.

În cazuri neprevăzute de această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal, și doar dacă situația o va cere, vom împărtăși datele dvs. personale doar în urma obținerii consimțământului dvs. informat.

Drepturile utilizatorilor

Așa cum ne bazăm pe acordul dvs. de a utiliza informațiile dvs. personale, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment. Aveți dreptul de a ne cere să nu mai folosim informațiile dvs. personale sau să vă dezabonați din lista noastră de email-uri în orice moment. Eventualele solicitări ale dvs. pot fi transmise către adresa office@boutiquetravel.ro.

De asemenea, mai aveți următoarele drepturi:

 • Dreptul de a fi informat

  Aveți dreptul să vi se spună cum vor fi utilizate informațiile dvs. personale. Această politică, precum și alte articole afișate pe site-ul nostru și în comunicările noastre, urmăresc să vă ofere o descriere clară și transparentă a modului în care pot fi utilizate informațiile dvs. personale.

 • Dreptul de acces

  Ne puteți scrie pentru a cere confirmarea informațiilor pe care le deținem și pentru a solicita o copie a acestor informații. Vom procesa cererea dvs. în maxim 30 de zile, cu condiția ca informațiile solicitate să se înscrie în categoria celor la care aveți acces și doar după ce v-am confirmat cu succes identitatea.

 • Dreptul de ștergere

  Ne puteți cere să vă ștergem informațiile personale din evidențele noastre.

 • Dreptul la rectificare

  Dacă credeți că înregistrările noastre privind informațiile dvs. personale sunt inexacte, aveți dreptul să cereți ca aceste înregistrări să fie actualizate.

 • Dreptul de a restricționa procesarea

  Aveți dreptul să cereți ca prelucrarea datelor dvs. personale să fie restricționată dacă există motive de îngrijorare privind exactitatea sau utilizarea legitimă a acestora.

 • Dreptul la transferabilitatea datelor

  Vă vom pune la dispoziție, în măsura cerută de Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) informațiile dvs. personale obținute sub consimțământul dvs. informat, într-un format care poate fi citit de dispozitive electronice.

Prelucrarea legală a datelor cu caracter personal

Suntem obligați să avem unul sau mai multe motive legale pentru a procesa informațiile dvs. personale:

 • Informațiile personale sunt prelucrate pe baza consimțământului

  Vom cere consimțământul dvs. pentru a utiliza informațiile pe care ni le-ați pus la dispoziție, pentru a vă trimite comunicări electronice, cum ar fi newslettere sau email-uri. Vom reveni cu cerințe de extindere a consimțământului, doar dacă va fi cazul în viitor, dar nu vom transfera date sau nu vom pune la dispoziția terților date fără a obține consimțământul prealabil.

 • Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unei relații contractuale

  Majoritatea interacțiunilor noastre cu abonații și utilizatorii site-ului web sunt opționale. Cu toate acestea, uneori va fi necesar să procesăm informațiile personale astfel încât să putem iniția relații contractuale cu dvs.

 • Informațiile personale sunt prelucrate pe baza obligațiilor legale

  În cazul în care situația o va cere, vom fi obligați să procesăm informațiile dvs. personale din cauza obligațiilor legale care ne revin.

 • Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unor interese legitime

  Legea ne permite colectarea și folosirea informațiilor personale în cazul în care acest lucru este în mod rezonabil necesar desfășurării activității legitime (atâta timp cât utilizarea lor este echitabilă și nu influențează în mod nejustificat drepturile altor persoane).

Ștergerea și actualizarea datelor

În general, dacă nu sunt necesare pentru scopul pentru care au fost colectate și procesate datele dvs., le eliminăm din evidențele noastre după cel mult 6 ani de la data la care au fost colectate. Cu toate acestea, vom elimina înainte de termen din înregistrările noastre informațiile dvs. personale dacă nu mai sunt necesare în legătură cu scopul pentru care au fost colectate, dacă nu mai avem dreptul să le procesăm sau dacă vă exercitați dreptul de ștergere.

În cazul în care vă dezabonați sau ne cereți să nu vă trimitem email-uri sau alte comunicări electronice, vă vom păstra numele pe lista de excludere internă, pentru a vă asigura că nu sunteți contactat din nou.

Dacă doriți să ștergem sau să actualizăm datele pe care le deținem despre dvs., trimiteți o solicitare clar exprimată la adresa office@boutiquetravel.ro.

Contact

Deși nu este necesar să numim un Ofițer de Protecția Datelor (DPO) conform dispozițiilor GDPR, putem fi contactați la adresa electronică office@boutiquetravel.ro și vom opera orice solicitare în acest sens.