Despre Boutique Travel - photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Cine suntem

Boutique Travel s-a născut în 2010, din pasiunea pentru voiaj și din dorința de a ieși din tiparele turismului stereotip. Ne plac călătoriile lipsite de griji, dar și aventurile. Ne place confortul unui itinerar bine pus la punct, dar și libertatea de a încerca lucruri noi sau de a schimba perspectiva asupra celor vechi.

Pentru că tu ești nucleul călătoriilor tale și ești unic, îți oferim experiențe turistice unice, croite după personalitatea și interesele tale.

Dacă dorești să te inspiri sau ești în căutare de experiențe noi, urmărește-ne paginile de Instagram și Facebook. Publicăm periodic impresii de călătorie și informații despre locuri minunate din întreaga lume.

Ai multe motive să călătorești cu noi

Oferim experiențe, nu produse. Pentru că din vacanțe rămân întotdeauna doar amintirile. Vrem ca amintirile tale să fie de neuitat.

Fiecare client e special. Suntem responsabili pentru o părticică din timpul, banii și viața ta și facem totul ca tu să te bucuri de ea din plin. Te tratăm cu atenție și respect.

Fiecare călătorie e specială. Poți vizita aceleași locuri de zeci de ori și experiența va fi întotdeauna diferită. Noi îți oferim experiențe.

Călătoria perfectă nu e un vis intangibil. Avem parteneriate cu unii dintre cei mai de încredere furnizori de servicii și îți propunem cele mai bune oferte. Călătoria perfectă nu trebuie să coste o avere.

Construim relații. Orice relație sănătoasă e bazată pe comunicare. Știm să ascultăm, pentru că doar așa îți putem oferi soluția care ți se potrivește cel mai bine. Pentru noi, un client nou e un viitor client fidel.

Avem integritate. Promitem doar ce putem livra și livrăm doar ceea ce merită.

Suntem specialiști. Împreună planificăm toate detaliile, de la alegerea destinației până la zborul de întoarcere. Nu suntem simpli intermediari. Îți oferim consultanță și asistență pe toată durata călătoriei, inclusiv în soluționarea situațiilor neprevăzute.

Pregătește-te de drum cu Boutique Travel - photo by STIL on Unsplash

Cum lucrăm

  1. Spune-ne ce îți dorești.
  2. Noi îți organizăm călătoria după nevoile și preferințele tale.
  3. Ne ocupăm de toate rezervările necesare. Tu doar îți faci bagajul și pleci.
Pregătește-te de drum.
Contactează-ne